torsdag 7 februari 2013

DM Kättbosjön

Dags för "riktiga" DM på Lördag 9/2, som även ingår i DM-serien som deltävling 2. Starten kommer att ske vid bron mitt i byn, alltså den som delar sjön mitt itu.
Ska bli spännande att få vara med på sitt första riktiga DM. Ska även bli intressant att se vad vi kan åstakomma i individuella/lagtävlingen, då vi kommer att ha 7 st från klubben som kommer att tävla i HS klassen. Om jag förstått rätt så behöver man inte föranmäla laget utan det blir dom bästa resultaten som räknas, men rätta mig gärna om jag har fel. Som det ser ut så har vi bara folk till ett lag, vilket är synd då det bara fattas en gubbe till 2 lag.

Och om fiskevattnet så har jag inte en aning om var det kan vara bra eller vart det har varit bra historiskt sett. Enda jag vet är att det kommer då inte bli armbågslucka då det finns gigantiska ytor att röra sig på om man vill! Har kollat kartan och det finns lite öar och vikar som ser intressanta ut. Och dom man pratat med har inte varit där och fiskat på bra många år. Så det blir bara att famla i mörkret till att börja med och se vart det bär hän.
Om vädergudarna får rätt i sina profetior så ska det blir kallt och klart väder med en stor sol på Lördagen, så  vädret ska inte vara det största bekymret. Enda som bekymrar mig är att det har snöat ett par dagar, men nu har det lugnat ner sig och hoppas vi klarar oss utan snö.

Nu är det bara att tagga till och hoppas på en fantastisk dag på Lördag ute på isen!
Så ses vi i Kättbo på Lördag

Kämpa på!!!
Hade bra

// Frollan

6 kommentarer:

 1. Lasse Gullstrand8 februari 2013 08:18

  Nja jag tror du har fel ang laget. Det måste väljas ut innan ni anmäler er vid utgången.4st ska ingå. Jag har visserligen inte varit med på några år men jag tror inte man ändrat sig på den regeln.En liten klubb med kanske bara 4delt skulle aldrig ha en chans att vinna då.I herrseniorlaget kan det även ingå veteraner eller damer.Och i damlaget får det ingå damveteraner.

  SvaraRadera
 2. Det går bra med ett lag om 3 personer också.

  SvaraRadera
 3. Kopierar svaret på frågan jag ställde till Jörgen Storm Läs denna http://www.sportfiskarna.se/LinkClick.aspx?fileticket=n%2bSWNCdTvu0%3d&tabid=495 OCH http://www.sportfiskarna.se/LinkClick.aspx?fileticket=0wQrtJK%2bUcE%3d&tabid=495.
  Max fyra i laget, behövs ingen föranmälan.

  Då undrar jag bara hur det räknas ut om man bara är 3 st i ena laget! Och man ska väl betala startavgift för eventuella lag!
  Det löser sig nog på plats!
  Men då är det bra att alla i klubben kan vara med i lagtävlingen!
  Men jag själv tycker att det låter rimligast att man måste skriva ner vilka som ska ingå i laget annars tycker jag det låter märkligt. Tex om man är 10st från en klubb, då måste det ju bli kanon resultat ???? Känns som att det finns en del att diskutera vidare om. Men det vore bra att veta om man ska sätta ihop ev lag!

  Mvh Frost

  SvaraRadera
 4. Avg för lagtävlingen måste betalas oavsett du är 4st eller ensam i laget.Laget du anmäler får startkort med samma nummer.Vikten läggs samman från invägningskorten.Du får separata lagkort. Stor fördel att vara fullt manskap i laget men det går att vinna på färre också.

  SvaraRadera
 5. Om ett av era lag skulle vinna och gå vidare till SM så får klubben byta ut deltagare i detta lag om någon inte kan/vill vara med på SM.En klubb får inte ha 2st lag som inte har fullt manskap med i DM.

  SvaraRadera
 6. Då ljusnade det avsevärt! Tack lasse, syns i morgon

  SvaraRadera