lördag 1 december 2012

Kastade handskar !

I dag har jag putsat mitt "pers" med smått otroliga 4kg. Jag kom på fisk ganska omgående, i andra hålet blev jag sittande ett bra tag. Tror jag hissade ca 3kg på en kvart, det var helt sjukt, Och det var inte bara fisket som var sjukt, det var vädret som var isande kallt så in i ...........snöfall, väldigt jobbig vind och ca -8 grader gjorde att fingrarna kändes som stelfrusna fiskpinnar. Men då bestämde jag mig för att kasta handskarna och fiska barhänt, och det var faktiskt kallare med handskar på! Nog kacklat om vädret och det var samma förutsättningar för alla.

Åter till fisket! Jag höll mig inom ett område på 50x50 meter ungefär, nästan längst ner till vänster på sjön!
Hade nog inte ett enda bomhål och snittet på borrarna vad väldigt bra. Jag såg ju att det fylldes på med fisk i skryllan i ganska rask takt. Men sista halvtimmen var det mest ströfisk och hade man hängt i och kört ända in i kaklet så hade man kanske varit med och huggit om topp 3, men jag är super nöjd med mina 8013g 6:e plats. Då mitt gamla rekord var på blygsamma 4070g tror jag. Men det mest positiva med den här dagen var att mina grejer fungerade KLOCKRENT, är super nöjd med spöna och krokarna. Ska bli kul att testa sen när väder förutsättningarna är lite bättre. Ni kan gå in på www.svegssportfiskeklubb.se och studera resultat listan.
Men jag kan dra vinnarna ändå eftersom jag minns vilka det var. HS Jörgen Storm ca 9.6kg(ingen större skräll), HV Evert Spånberg ca 8.5kg, DV Ruth Svedlund ca 3.8kg och till sist har vi Junioren Oscar Sundberg-Storm 1.3kg.
GRATTIS till alla vinnarna!

Skönast av allt var att man fick tvåla till sina klubbkamrater för en gångs skull, det hör ju inte till vanligheterna att man spöar Ljudén, Degen eller Herr Malm........tjohoooo!  Och det var absolut inte sista gången...*blink*
*blink*.......nu jäklar är man med i matchen, nu får ni hålla i hatten !!!

Synd att man inte kan vara med på Tallsjön i morgon, men ett stort skitfiske på er som ska dit !

Hade bra allesamman!
Kämpa på ! För det gjorde jag idag.......

Mvh
// Frollan

2 kommentarer:

  1. Tack Tomas! Det värmde.....man blir ju inte mindre taggad när det går vägen en gång! Hade

    SvaraRadera