lördag 8 december 2012

Grattis.......

Nu har vi äntligen fått en deltagare från Älvdalens SFK som ska vara med i SM. Förmodligen älvdalens första deltager i SM om man inte räknar Ann-Marie som tävlat för Venjansfirren. Det är Tomas Ljuden som grejade platsen i dag på Venjanssjön, kom 4:a på 314g . Stormen vann på 468g. Hörde att det var 6 herrar som fick fisk.
Måste varit kopiöst trögt fiske. Själv kunde jag inte vara med, jag tänker satsa på DM -13. Det kommer förmodligen en mer detaljerad rapport från Stormen på pimpelsport.se.

Själv har jag tillbringat dagen nere i ishallen med familjen och det var kul att få dra på sig rören och åka lite. En fantastisk familjedag.

Älvdalens öppna KM 1 kommer förmodligen att gå av stapeln till helgen. Kommer besked här så småningom och på Ovansiljans Telesvararen 0250-40603. Så håll utkik så kommer besked senare under veckan.

Hade bra!
Kämpa på!
//Frollan

8 kommentarer:

 1. Grattis Tomas !
  Jo han blir den första som åker på "riktigt" sm!
  Måste bara nämna att vi var ett gäng juniorrer som var med på sm i lag på Mälaren 88 tror jag.
  Jag hade 10 meter lina på mina 3 spön och fisken gick på 12-15 m! Jag har lärt Tomas allt jag kan....

  Degen

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket!
  Ja du Degen du har lärt mig en hel del om fiske, inte bara pimpel! Kommer ihåg när jag gick högstadiet och du skjutsade runt mig till olika sjöar:-)
  Det här var ju ett av dom bästa tipsen! Att går fisken på 15 meter, ha mer än 10 meter lina! :-)
  Träna till på söndag nu grabbar! Blir hårt i årets KM serie! / Tomas

  SvaraRadera
 3. Supergrattis Tomas !

  Tycker ni är ett härligt gäng nu i Älvdalen som verkligen ger järnet, MEN har sett att du är nr:1 än så länge när det gäller aktivitet på isen. Sorry Stefan ;)

  Nu skall vi bara fixa några medaljer till Dalarna under SM !

  Hae't Gött !

  SvaraRadera
 4. Ha ha det är lugnt Jörgen! Känner att jag är på G nu så Tomas får passa sig i vinter :)Får se till att fiska bra på Kättbosjön och övriga tävlingar i DM serien. Så ska vi väl se om vi inte kan skramla ihop ett slagkraftigt lag iaf ? Hur som helst så får ni se till att försvara Dalarnas färger på SM.
  Bra kämpat grabbar !

  Vi får ta nya tag på KM "degen"
  //Frost

  SvaraRadera
 5. Tack Jörgen! Ja det hade ju varit kul om någon lyckades ta en medalj hem till Dalarna. Men det är mycket som ska klaffa då. men du vet ju hur man gör. Du har ju några SM guld.
  Frost det är du som har pressen på dig efter uppvisningen på tandsjön det vet du va?:-)
  Jag får ju bara 3hg på tävlingarna nu för tiden;-)
  Vi hörs å ses! /Tomas

  SvaraRadera
 6. Ha ha Tomas! Jag har ingen press alls, bara mer taggad när man fick ett kvitto på att utrustningen funkade så pass bra. Har du hört var det blir på Söndag? Hörde ryktas om Gryveldammen, och hoppas det blir så! Inte Nässjön för mycket tack :/ det blev ju nästan bara där i fjol!
  Abborrarna i venjan måste ju ha frysit fast i isen, för så dåligt kan det bara inte vara :)
  //Frost

  SvaraRadera
 7. Ja det blir gryveldammen om det inte blir ändrat i sista stund av någon anledning.
  Du kanske kan lägga ut resultatlistor från KM här på bloggen i vinter?
  / Tomas

  SvaraRadera
 8. Ska absolut lägga ut resultaten! Men då måste jag få låna korten med A-M! Får försöka hjälpas åt att komma ihåg att ta med dom!

  SvaraRadera