torsdag 29 november 2012

Skulle man vara förberedd nu?

Nu har man vridit och vänt på alla grejer hundra gånger, är väl nåt nervöst tics som man har. Det vore väl fan om man inte är förberedd sett till utrustningen! Nu är det bara att jaga rätt på dom där randiga figurerna under isen, och om man inte har tålamod att hitta fisk så spelar det ingen roll vad man har i vapen arsenalen!

Hur som helst så ska det bli spännande att få fiska ett vatten som man aldrig testat förut, har inte en aning om vad det är för typ av vatten? Djupt, grunt bla bla bla bla.......har inte en susning hur det ser ut mer än det man sett på flygfotot över sjön, men det är skit svårt att få ut nåt vettigt av det.
Det är väl bara att chansa hej vilt och springa och jaga rätt på firrarna, och förhoppningsvis så ska det väl gå bra det med. Av det man har sett från tidigare år så har det blivit relativt höga vikter, så det ska bli spännande!

En vild gissning är väl att det kommer att dyka upp många deltagare, och det hoppas vi på! Det borde vara många fiske sugna som är på hugget.

Platsen jag pratar om är Stor Tandsjön söder om Lillhärdal, tiden är 10.00-14.00.... Förmodar att ser är en halvtimme in och ut??? Skyltat från vägen mellan Älvdalen och Lillhärdal!
Står fullständig information på www.svegssportfiskeklubb.se , jag har säker missat något viktigt !

Vi syns på lördag taggade till tusen!

Hade bra!
Kämpa på

//Frollan

2 kommentarer:

  1. Den högra blir kanon på lördag ;) Hae't Gött !

    SvaraRadera
  2. Det tipset tar jag åt mig med glädje,Tack Jörgen
    Hade bra.....

    SvaraRadera