söndag 6 mars 2011

Segt i starten !

I dag var vi på Vilstenstjärn som ligger strax  norr om Lövnäs, första gången där innabar att jag fick borra som en galning första timmen innan jag ens fick ett napp, men sen lossande det lite grann i alla fall.
Fick 7 fiskar till slut med en snitt vikt på ca 250-300g vilket är mycket fin fisk, nötte på med 3 krok ett tag men bytte till tafs efter ett tag men inget gick nåt vidare så jag testade med en blå singel mormyska vilket resulterade i fiska ganska omgående.
Vädret var helt ok trots att det blåste en hel del men solen var framme hela dagen. Isen var väl ok det var en tunn skorpa som höll att gå på, tjockleken på isen var att jämföra med nässjöns 60 cm kanske bara ca 40cm och väldigt lätt borrad.

I morgon blir det inget fiske bara för att vi ska förära Mora med ett besök på förmiddagen och för hoppningsvis så går det att ta sig igenom efter vasaloppskaoset.

Blev ny friserad här på kvällskröken, känns som jag tappade ett ton på skallen vilket borde innebära att jag kommer sväva fram på isen ett tag framöver :)

Tack för i dag!

Ha de fint

// Frollan

Dagens skörd inte många men väldigt fin matfisk.....taget på mormyska förutom två som jag fick på tafs med gul/grön myska...........

1 kommentar: