fredag 4 mars 2011

Inget vidare....

Var på Nässjön idag igen med risk för att bli tjatig, testade ett ställe på liden sidan som brukar vara ganska bra men så var inte fallet idag ! Fick bara småfisk hela tiden, tror inte ens dom snittade 10g.
Känns som att jag är bättre förberedd än någonsin inför Älvdalsnappet, förr om åren har det bara blivit ett kanske två KM på Nässjön innan stora tävlingen vilket är för lite "istid" på en så pass stor sjö,

I morgon blir det inget fiske för då ska vi fira våran solstråle Ebba som har fyllt 2 år i onsdags, då kommer hela tjocka släkten och äter tårta.

På söndag bär det av till en tjärn som jag aldrig satt min fot på, fick ett tips från min pappa som hade varit där och fått väldigt fin abborre, Det är så att han är i närheten av tjärnen och jobbar och bara för att dom är där och avverkar så har det gjorts en vinterbil väg förbi tjärnen, Så det ska bli spännande att prova nåt nytt ställe, vilstenstjärn heter den och ligger i närheten av lövnäs, viktoria, mia och hennes bror som ska följa på söndag.
Ha de bra

// Frollan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar