fredag 14 december 2012

Bättrat på klädseln!

Nu har jag gjort slag i sak och beställt lite bättre kläder. Hittade ett set som inte var allt för dyrt på Happy anglers nätbutik (finns länk längre upp på sidan), har ingen lust att lägga ut för mycket kosing på dyra gore-tex kläder som man riskerar att riva sönder och slaska ner. Verkar vara en rejäl byxa som går högt upp och har hängslen. Och jackan har huva och det var det som var viktigast, för att det värsta som finns är om det blåser i nacken för då blir man kallt väldigt snabbt.
Synd att jag var ute så lite tidigare i veckan och beställde, nu får jag vänta till nästa vecka på leverans. Hur som helst så ska det bli skönt att ha lite rejälare klädsel så man orkar med de 4 timmar.
Fötterna är jag inte ett dugg orolig att jag ska frysa om, val 1 så har jag Muckboots svarta stövel som jag är supernöjd med, och som reserv så har jag givetvis ett par Powerboots att tillgå.
Nej nu snart ska jag förbereda grejerna inför morgondagen då de ska vara "fit for fight" för en omgång på Gryveldammen.

 
 Hade bra !
Kämpa på ute på isarna!
 
//Frollan


3 kommentarer:

  1. Köpte en jacka av samma fabrikat som den du köpt.Lite mer åt anorak-stuket.Testat den några dagar nu och den är väldigt varm o skön.Hur den andas vet jag inte riktigt.Kostade bara 379:- http://www.youtube.com/watch?v=TOrx899-ZL0

    SvaraRadera
  2. Det låter bra det, just nu har jag bara nå skräp kläder. Ska bli skönt att testa nåt nytt! Tack för kommentaren och hade bra!

    SvaraRadera
  3. Efter några veckor med kyla och fiske så har jag en del att säga om jackan jag köpte.+ Jackan är väldigt varm och skön,även vid -20.Den klarar även regn.Ett annat plus var förståss priset.-Den andas för dåligt.Jag svettas mycket och det gör att jackan stoppar upp fukten och den blir kvar.-blir då även att jackan är svårtorkad och jag måste vända den ut och in.Summa summarum blir nog att man får vad man betalar för.

    SvaraRadera