måndag 13 juli 2020

Heeeelt sjukt fiske.....

I dag var det fiske med Jörgen och Samuel som stod på agendan. Enligt prognosen så skulle det inte komma nåt regn idag, men den där gissningsleken SMHI bedriver så hade dom givetvis fel. Vi packade i och sjösatte båten och efter 2min så öppnade himlen sig och vi var tvungna att gå iland.
Väl när det det gav sig så kom vi ut på vattnet och åkte till en liten vik där vi tänkte börja bara för att se så att regnet gav sig.

Och där börjar nog ett av de sjukaste fisket jag haft efter abborre så här långt. Det small till höger, vänster och under båten. Coolast var nog när vi fick trippelhugg. Försökte hålla räkningen på papper bara för att vi skulle ha en liten tävling flest och störst!!! Den halvtimmen fick vi 25st och den största var 630g och den minsta 300g,
otroligt bra snitt!
Jörgen med dagens största 630g

Min största 470g

Dålig bild, men jiggskallen syns där inne nånstans. 11cm jigg som totalslukades. 


 Fisket dog av en aning och vi bestämde oss för att röra på oss. Men det var inte ens i närheten av det fisket vi hade startat med, vi fick 5 abborrar och en gädda som Samuel fick. Det var under 5timmar vi åkte runt och letade, så vi bestämde oss för att åka tillbaka där vi startade. Väl där så fick vi kanske 8-10st till, sen kom slagregn nummer två och då bestämde vi oss för att avsluta.

Tävlingen vi hade slutade såhär.
Jörgen 15st med toppfisk 630g ( hade en på 620g med)
Stefan 22st med topp på 470g
Samuel 7st med topp på 420g och han fick även  dagens enda gädda.


Nu ser vi fram emot fler fisketuren inom en snar framtid och skitfiske på er.

//Frollan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar