tisdag 5 april 2011

Dåligt med fiske nu!!!!

Är lite nyfiken på resultatlistor från venjansjön och kappsjön?  Är det någon som tänkt lägga ut listor nån som vet ?

 Har blivit lite dåligt med fiske dom senste dagarna men var ut i söndags en sväng, det var kanon före på isarna ! Skulle varit kul att vara med på DM som går nästa helg men det får bli en seriösare satsning nästa säsong och får se frám emot mete säsongen.  Men först ska jag upp till idre och särna och tampas det brukar vara roliga tävlingar. Hoppas för gudsskull att det är isar som är farbara då....... Särnanappet brukar bli en folk fest men tror det krockar med trysilcup men hoppas verkligen inte det !  Bosse Olsson är en av krigarna från Särnaharren SFK som raggar priser utöver det vanliga, då prisbordet brukar vara gigantiskt !!!
Själv tycker jag att ÄSFK kan ordna en vår tävling på Gryveldammen vilket brukar vara kanon fiske på vår isen. Jag ska engagera mig mer i klubben mer fram över det kan behövas lite nytt blod i klubben, inget illa men tror det kan behövas lite föryngring....

Ha de fint !!!
Mvh
// Frollan

2 kommentarer:

  1. Finns på wepes blogg och på ovansiljans blogg

    SvaraRadera
  2. Bra bra....såg aldrig att hans sida var uppdaterad så jag var aldrig in och kollade. Sen har skinnkroken lagt upp resultatet från skinnarnappet på sin sida......intressant läsning !

    SvaraRadera